Successfully Copied

टाउको फ्राइ

विधि : सुरुमा टाउकोलाई चार भागमा काटेर प्रेसर कुकरमा दुई सिठी लगाउने । त्यसपछि निकालेर हड्डी र मासु छुट्याउने ।

सामग्री : खसीको टाउको, तोरीको तेल, नुन, बेसार, खुर्सानीको धूलो, हरियो खुर्सानी, जिरा र धनियाँको धूलो, गरम मसला, लसुन ।

विधि : सुरुमा टाउकोलाई चार भागमा काटेर प्रेसर कुकरमा दुई सिठी लगाउने । त्यसपछि निकालेर हड्डी र मासु छुट्याउने । त्यसमा भएको मासुलाई टुक्रा बनाउने । त्यसपछि बाक्लो तावामा तोरीको तेल तताउने । २ देखि ३ सय डिग्री तापक्रममा त्यसलाई फ्राइ गर्ने । पाकिसकेपछि त्यसमा हरियो खुर्सानी फुराउने, काटेको लसुन, जिरा र धनियाँको धूलो हाल्ने र डिप फ्राइ गर्ने ।

- दीपेश सूर्यवंशी

सेफ, भेटघाट रेस्ट्रो, अनामनगर

 Image